EU projeketi Stupnicki Dvori EU projeketi Stupnicki Dvori EU projeketi Stupnicki Dvori

KORISNIK:

GALIĆ d.o.o.

NAZIV PROJEKTA:

„Povećanje konkurentnosti tvrtke GALIĆ d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Svrha projekta je izrada nove web stranice hotela Stupnički Dvori u Brodskom Stupniku, čime će se ojačati i razviti tržišna pozicija i konkurentnost poduzeća. Kreirana web stranica na odgovarajući, profesionalan način koja slijedi tematiku branda je prva stanica kojom kupci i poslovni partneri dobivaju informacije o poslovanju, te time web stranica ima velik udio u razvoju poslovanja. Izradom web stranice, poduzeće osigurava pažnju posjetitelja web stranice te uvodi mrežno rješenje u prezentiranju svojih proizvoda, odnosno usluga, što će imati i utjecaj na povećanje profitabilnosti poslovanja. Izrađena web stranica je responzivna, popunjena aktualnim sadržajima i novostima te je jednostavna za korištenje“

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Realizacija projekta omogućit će se da poduzeće koristi posljednju i najmoderniju web tehnologiju. Izrađena nova web stranica omogućit će povećanje prepoznatljivosti na tržištu. Uvođenjem modula rezervacija omogućit će se povećanje i širenje poslovnih aktivnosti. Sve prethodno navedeno, doprinijet će unapređenju poslovanja pri čemu će se povećati konkurentnost poduzeća, a samim time i povećati prihodi.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA (u HRK):

133.800,00 HRK

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU:

94.170,40 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA:

11. listopada 2018. god. – 11. listopada 2019. god.

KONTAKT OSOBA:

Slaven Jeličić, slaven.jelicic@galic-vina.hr

Sadržaj ovog materijala isključivo je odgovornost poduzeća GALIĆ d.o.o.


KORISNIK:

GALIĆ d.o.o.

NAZIV PROJEKTA:

„Povećanje energetske učinkovitosti hotel Stupnički dvori“

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Projekt je pokrenut s ciljem povećanja energetske učinkovitosti hotela „Stupnički dvori“, a obuhvaćeno je i sufinancirano:

  • Građevinsko-obrtnički radovi (dobava i ugradnja vanjske stolarije, izmjena dijela pokrova objekta, izrada toplinske izolacije krova, izrada toplinske izolacije prema negrijanim prostorima te fasaderski radovi)
  • Strojarski radovi (sustav grijanja, sustav hlađenja, optimizacija sustava grijanja, hlađenja i prozračivanja korištenjem otpadne topline i hidrauličnim uravnoteženjem sustava)
  • Radovi na elektroinstalacijama (Zamjena postojećih izvora svjetlosti energetski učinkovitijim izvorima, napajanja nove strojarske opreme, novi rashladni uređaji, novi kotao te nove automatske regulacije za upravljanje strojarskom opremom)
  • Povezivanje strojarskih sustava komunikacijskom
  • Zamjena postojeće električne opreme s novom učinkovitijom opremom (zamrzivači, hladnjaci, perilica, sušilica, TV uređaji i računala)

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Realizacijom projekta planirana je ušteda isporučene energije od 50,45%.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA (u HRK):

2.566.586,36 kn

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU:

1.876.218,93 kn

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA:

11. ožujka 2019. god. – 11. studenog 2019. god.

KONTAKT OSOBA:

Danijel Juričević, danijel.juricevic@expertagrupa.hr

Rezerviraj

Datum


Tip sobe