Doživljaji

Za potpuni doživljaj našeg krajolika nudimo obilazak vinograda koji će uliti mirnoću, opuštenost i ugodu u vaš boravak kod nas. Nedaleko od Brodskog stupnika nalazi se Papuk, najveća planina u Slavoniji koja je ujedno i park prirode, gdje možete provesti dane uživajući u zanimljivim aktivnostima poput penjanja, bicikliranja i pješačenja. Razne vrste organiziranih team buildinga i adrenalinski park samo su neke od zabavnih i pustolovnih druženja koje imate priliku osjetiti u blizini Stupničkih Dvora.

Aktivnosti

Priroda koja nas okružuje daje mnogo mogućnosti za razne aktivnosti koje će upotpuniti vaš boravak ovdje. Jeste li više adrenalinski tip ili ste za lagane šetnje kroz prirodu, u blizini našeg hotela pronaći će se za svakoga po nešto.

Activities Stupnički Dvori

Vinarija Galić

Zelene brežuljke Požeške kotline zauzimaju prostrani vinogradi gdje temeljeći proizvodnju grožđa na vlastitim površinama, tvrtka Galić uzgaja lozu prema najnovijim saznanjima o podlogama, sortimentu te upotrjebljavanjem najmodernije ampelotehnike, ne zanemarujući ekološki aspekt proizvodnje. Vrhunske sorte i predani rad tijekom prerade, garantiraju kvalitetna vina Galić koja su osvojila brojne nagrade. Jedna od najsuvremenije opremljenih hrvatskih vinarija uz dugogodišnju tradiciju i veliku ljubav prema vinu garantira besprijekorne rezultate i užitak o kojem mnogi sanjaju.

Activities Stupnički Dvori

Bicikliranje

Provozajte se uz zadivljujuće Slavonske krajolike, gdje pokoji brežuljak neće stvarati problem, a vožnja dugim ravnicama ulit će opuštenost i mirnoću u vaše tijelo i um. Velika prostranstva parka prirode Papuk čine zanimljive avanture gdje bicikliranjem uz potok i cvrkut ptica dolazimo do “bisera Slavonije” , park šume Jankovac gdje se nalaze slap od 40 metara, dva jezera, nekoliko špilja i planinarski dom sa domaćom hranom. Proći ćete mjestima koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, zabaviti se i odraditi pravu rekreaciju.

Activities Stupnički Dvori

Planinarenje

Svjež zrak, prekrasni pogledi i uređene staze sve je što vam treba za ugodno provedeno vrijeme hodajući kroz prirodu. Ruta obilazi park šume Jankovac, a u povratku Lagano planinarenje zdravo je za tijelo, a mirisi ljekovitog bilja i velika prostranstva u daljini više su nego ugodni za vaš duh.

Activities Stupnički Dvori

Rock climbing

Volite li malo adrenalina, u blizini imamo zanimljivu aktivnost penjanja po pravoj stjeni staroga gorja Papuk. Penjačka oprema, početne instrukcije i licencirani vodič omogućit će vam nezaboravno proveden dan kroz dobru tjelesnu aktivnost uz koju ćete zaboraviti na sve, a koncentracija će vam biti usmjerena samo na planinu.

Activities Stupnički Dvori

Obilazak vinograda

Želite li se sami uvjeriti gdje nastaju najbolje sorte Galić vina predlažemo vam da uz nas zakoračite u najljepše vinograde ovog kraja, a ukoliko ste dovoljno odvažni možete nam pomoći u berbi i biti dio stvaranja čiste kvalitete.

Activities Stupnički Dvori

Ribolov u jezeru u blizini hotela

U blizini hotela nalazi se jezero koje oduševljava svojim izgledom, šumskim okruženjem, stazama za šetnju, veslanje i najvećim ribama. Predlažemo da probate uloviti najmanju ribu i uvjerite se u kvalitetu slatkovodnih ribljih delicija.

Activities Stupnički Dvori

Airsoft

Zabava za one koji vole akcijske igre, u blizini se možete iskušati u Airsoftu, vojnom sportu u kojem se upotrebljavaju replike vatrenog oružja koje izbacuju kuglice tvrde plastike različitih težina. Podsjeća na paintball samo je u pitanju drugačija oprema i oružje, pa ova igra djeluje kao pravi akcijski film u kojem ćete uživati.

Activities Stupnički Dvori

Druženje u vinskom podrumu

Prostor u kojem ćete se moći opustiti i zabaviti, idealan za okupljanja prije svečanosti ili druženje uz dobru kapljicu ukusnih vina.

Rezerviraj

Datum


Tip sobe